Ами иамах 1000 лв горница и сложих нови долни трв и задни тампони на шенкелите ,реставрация на джантите и боядисване и не остана какво да се направи повече,а и не останаха пари вече.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новите ми плазмени циферблати на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bi40 Покажи съобщениеАми иамах 1000 лв горница и сложих нови долни трв и задни тампони на шенкелите ,реставрация на джантите и боядисване и не остана какво да се направи повече.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
фен
Comment
-
Ето тук се продават плазмени циферблати за 145 лв
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=40389156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Ще ме прощавате ,наистина супер готино е станало ,ама какво аджеба значи "ПЛАЗМЕНИ" ...щото аз имах преди едно такова намерение да си правя цвета лилав от червен на моята ,но се оказа бая трудничко и се отказах. Та значи според мен щом са плазмени ,треа са с течни кристали и съобразно скоростта и другите индикации,да се катерят нагоре и надолу..Това ,което видях не ми се вярва да е таковау а по-0вероятно фосфоресиращи циферблати....
Ще ми разясните ли малко по-подробно моля ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеЩе ме прощавате ,наистина супер готино е станало ,ама какво аджеба значи "ПЛАЗМЕНИ" ...щото аз имах преди едно такова намерение да си правя цвета лилав от червен на моята ,но се оказа бая трудничко и се отказах. Та значи според мен щом са плазмени ,треа са с течни кристали и съобразно скоростта и другите индикации,да се катерят нагоре и надолу..Това ,което видях не ми се вярва да е таковау а по-0вероятно фосфоресиращи циферблати....
Ще ми разясните ли малко по-подробно моля ?Last edited by spe4elist; d.m.y г., 16:59.фен
Comment
-
http://bktuning.net/Photos/Alfa/PlAlfa156D12.jpg
100 пъти по-добро и окло 1 милион пъти по-практично.. не вади очи..Колега бичо това не ти ли избичи вече очите
или караш със слънчеви очила
и не на последно място... света малко сиганийка бииАма си е лично мое мнение не ангажирам с него. Просто можеби си има фенове на натруфените неща крила а у
оп 3000 коня отгоре
156,2.0,2000
Comment
-
Всеки си има мнение,и не търся ефект на 3000 коня,това на бк тунинг не ми харесва на дизаин. Исках да си останат бели,и не не вади очите защото си го намалям от копчето .Тия снимки нямат общо с реалността.
п.с една алфа трябва да свети в червено според менLast edited by bi40; d.m.y г., 22:00.фен
Comment
-
Честито!
Маниашко е но аз не харесвам червени циферблати- изморяват очите а и дизайна на уредите, кола не кара. В това отношение колегата ОЕМ е прав(да се съглася и аз веднъж с него)Бих предпочел да вложа парите в двигател и ходова част вместо в светулки и уепенки.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment